Urządzenia i Akcesoria
Santiago cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
white sugar250 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
blanched almonds250 g
-
eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
30.1 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
971.6 kJ /
231.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 Std. 50 Min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Double ginger and pear cake
1 Std. 35 Min
Lime sour cream bundt cake
50 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 Std. 50 Min
Apple and date cake
1 Std. 30 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.