Urządzenia i Akcesoria
Santiago cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
white sugar250 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
blanched almonds250 g
-
eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
30.1 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
971.6 kJ /
231.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min
Ginger bundt cake
1 godz.
Whole Orange Bundt Cake
1 godz. 25 min
Set and forget rice pudding
1 godz. 10 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Ratatouille
40 min
Bundt Cake
1 godz.
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5 godz.
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Apple and date cake
1 godz. 30 min