Urządzenia i Akcesoria
Santiago cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
white sugar250 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
blanched almonds250 g
-
eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
30.1 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
971.6 kJ /
231.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stout Brownies
45 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Almond thins
25 min
Seed and nut bread
1 godz. 30 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Tropical upside down pineapple cake
1 godz. 10 min
Frangipane cake
1 godz. 45 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min
Smooth cauliflower soup
50 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.
Baked cherry crumble cheesecake
1 godz. 25 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min