Urządzenia i Akcesoria
Santiago cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
white sugar250 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
blanched almonds250 g
-
eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
30.1 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
971.6 kJ /
231.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh fennel salad
10 min
Panforte
1 godz. 30 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Orange curry dressing
10 min
Pear and burghul salad
40 min
Almond and pear tart
40 min
Lentil and mint salad
3 godz. 55 min
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 godz. 30 min
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35 min
Peach and plum upside-down cake
50 min