Urządzenia i Akcesoria
Santiago cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
white sugar250 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
blanched almonds250 g
-
eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
30.1 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
971.6 kJ /
231.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2 godz.
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 godz. 20 min
Zucchini soup
25 min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 godz. 45 min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 godz.
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min