Urządzenia i Akcesoria
Gluten free madeleines
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
24 portions
Składniki
Madeleines
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk30 g
-
oil10 g
-
gluten free flour120 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
34.5 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
346.4 kJ /
82.8 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Strawberry Layer Cake
2 godz.
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Brak ocen
Hash Brown Potato Cake
Brak ocen
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24 godz. 20 min
Chocolate Pistachio Brownies
45 min
Almond toffees
1 godz. 45 min
Dairy-free coconut ice cream
Brak ocen
Banana and raspberry soft serve
5 min
Milk chocolate hazelnut spread
15 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min