Urządzenia i Akcesoria
Gluten free madeleines
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
24 portions
Składniki
Madeleines
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk30 g
-
oil10 g
-
gluten free flour120 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
34.5 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
346.4 kJ /
82.8 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 godz. 35 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1 godz. 30 min
Gluten free birthday sponge cake
1 godz. 10 min
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1 godz. 30 min
Almond biscotti
3 godz. 30 min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2 godz.
Gluten free pizza dough
2 godz.
Gluten free ANZAC biscuits
45 min