Urządzenia i Akcesoria
Gluten free madeleines
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
24 portions
Składniki
Madeleines
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk30 g
-
oil10 g
-
gluten free flour120 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
34.5 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
346.4 kJ /
82.8 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béchamel Sauce
Brak ocen
Spiralized Carrot Pickles
Brak ocen
Spiralized Sweet Potato Pancakes
30 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4 godz. 50 min
Gluten-Free Crepes
45 min
Gluten free pita bread
1 godz. 15 min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Gluten free pizza dough
2 godz.
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.