Urządzenia i Akcesoria
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
30 portions
Składniki
Choux puffs
-
water250 g
-
salt1 pinch
-
salted butter cut into pieces120 g
-
potato starch70 g
-
white rice flour (see Tips)90 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
Swiss meringue
-
white sugar100 g
-
egg whites2
-
lemon juice1 tsp
-
vanilla bean split into halves lengthways and seeds scraped½ tsp
-
salt1 pinch
-
natural pink food colouring (optional)1 - 2 drops
-
pure icing sugar for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
50.2 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
310.7 kJ /
74.3 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème pâtissière
15 Min
Profiteroles
2 Std.
Brutti ma buoni
4 Std. 40 Min
Vanilla bean marshmallows
2 Std. 15 Min
Chocolate ganache
20 Min
Royal icing (sugar glaze)
5 Min
Choux pastry
1 Std.
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3 Std. 50 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Chocolate custard mille feuille
8 Std. 15 Min
Fraisier sponge
30 Std.
Mini strawberry mousse flower tarts
4 Std. 45 Min