Urządzenia i Akcesoria
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
30 portions
Składniki
Choux puffs
-
water250 g
-
salt1 pinch
-
salted butter cut into pieces120 g
-
potato starch70 g
-
white rice flour (see Tips)90 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
Swiss meringue
-
white sugar100 g
-
egg whites2
-
lemon juice1 tsp
-
vanilla bean split into halves lengthways and seeds scraped½ tsp
-
salt1 pinch
-
natural pink food colouring (optional)1 - 2 drops
-
pure icing sugar for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
50.2 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
310.7 kJ /
74.3 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brutti ma buoni
4 godz. 40 min
Almond tuiles
30 min
Chocolate ganache
20 min
Choux pastry
1 godz.
Mirror glaze cake
7 godz. 55 min
Chocolate cake with lime cream
1 godz. 5 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Beetroot and avocado eggs
88 godz.
Keto sweet pastry
1 godz.
Pavlova towers
4 godz. 30 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 godz.
Salted caramel sauce
40 min