Urządzenia i Akcesoria
Chocolate pecan pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
white sugar60 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces150 g
-
egg yolk1
-
cold water40 g
Filling
-
dark chocolate chips100 g
-
pecan halves300 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
white sugar80 g
-
brown sugar80 g
-
pure maple syrup plus extra for brushing50 g
-
eggs2
-
egg yolks3
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cream or ice cream, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
43.9 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
3487 kJ /
830.2 kcal
Tłuszcz
59.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
21.1 g
Węglowodany
64.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pear and chocolate frangipane
2hod.
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15min.
Cinnamon buns
3hod. 5min.
Prawn salad with horseradish cream
1hod.
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2hod. 30min.
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4hod. 30min.
Brioche fruit tarts
4hod.
Jalapeño Poppers
1hod.
Lemon and elderflower ombre cake
5hod. 30min.
Fruit Tart
2hod. 40min.
Chocolate fondant cake
40min.
Caribbean carrot cake
2hod. 10min.