Urządzenia i Akcesoria
Italian Easter bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 pieces
Składniki
-
unsalted butter40 g
-
milk210 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt½ tsp
-
whole egg7
-
natural food colouring of choice
-
egg yolk beaten, to brush1
-
nib sugar to sprinkle (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
305.5 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
2137.6 kJ /
509 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
71.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked pumpkin doughnuts
1 godz. 20 min
Lemon Poppy Seed Loaf
1 godz. 10 min
Aloha Carrot Cake
1 godz. 20 min
Fig and maple bourbon fizz
168 godz. 20 min
Sicilian iced coffee
4 godz. 10 min
Coconut sage spritz (gut health)
10 min
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15 min
Frappé Coffee
5 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3 godz. 10 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 godz.
Lemon Poppy Seed Loaf
1 godz. 10 min