Urządzenia i Akcesoria
Sri Lankan spicy sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
400 g
Składniki
-
white sugar200 g
-
white vinegar900 g
-
garlic powder30 g
-
ground ginger30 g
-
Kashmiri chilli powder to taste40 g
-
sea salt2 tsp
-
fresh peaches stones removed and cut into eighths900 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
3868.9 mg
Białko
20.8 g
Kalorie
6973.9 kJ /
1666.8 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
35.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
353.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Celery leaf gremolata
5 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Chicken Jalapeno party poppers
50 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
Japanese sizzling hotplate tofu
45 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45 min
Curry lamb soup (TM5)
5 godz. 10 min
Hand Ripped Cabbage
20 min