Urządzenia i Akcesoria
Brioches con il tuppo
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
8 pezzi
Składniki
-
250 g di latte + q.b.
-
10 g di miele
-
7 g di lievito di birra disidratato
-
90 g di zucchero
-
85 g di burro morbido
-
1 stecca di vaniglia i semini
-
500 g di farina manitoba + q.b.
-
1 uovo medio
-
1 arancia la scorza grattugiata
-
1 limone la scorza grattugiata
-
1 pizzico di sale
-
250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
1 tuorlo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
49.1 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
1679 kJ /
401.3 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
65.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10 min
Granita al limone
13 godz.
Granita al cioccolato e ciliegie
10 godz. 30 min
Pagnotte di Santa Chiara
5 godz.
Paste di mandorla al pistacchio
3 godz. 30 min
Brioches siciliane
3 godz. 15 min
Calzone fritto
5 godz.
Rame di Napoli
3 godz.
Brioches
4 godz. 50 min
Pane all'acqua
4 godz.
Brioche col tuppo
3 godz. 30 min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 godz.