Urządzenia i Akcesoria
Brioches con il tuppo
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
8 pezzi
Składniki
-
250 g di latte + q.b.
-
10 g di miele
-
7 g di lievito di birra disidratato
-
90 g di zucchero
-
85 g di burro morbido
-
1 stecca di vaniglia i semini
-
500 g di farina manitoba + q.b.
-
1 uovo medio
-
1 arancia la scorza grattugiata
-
1 limone la scorza grattugiata
-
1 pizzico di sale
-
250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
1 tuorlo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
49.1 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
1679 kJ /
401.3 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
65.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vin cotto
2 godz.
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10 min
Granita al limone
13 godz.
Granita di gelsi
15 min
Agnolotti burro e salvia
10 godz.
Teste di turco
4 godz. 30 min
Rame di Napoli
3 godz.
Sorbetto al caffè con panna montata
10 min
Brioches siciliane
3 godz. 15 min
Pane all'acqua
4 godz.
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 godz.
Brioche col tuppo
3 godz. 30 min