
Urządzenia i Akcesoria
Panini croccanti
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
4 porzioni
Składniki
Biga
-
di acqua90 g
-
di lievito di birra fresco3 g
-
di farina tipo 00180 g
Impasto
-
di farina tipo 00150 g
-
di acqua150 g
-
di lievito di birra disidratato2 g
-
di sale6 g
-
di olio extravergine di oliva10 g
-
di acqua, fredda300 g
-
farina di semola q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
302.1 kcal /
1263.7 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
63.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
600.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Profumo di pane
8 Przepisów
Włochy
Włochy