Urządzenia i Akcesoria
Panini croccanti
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
4 porzioni
Składniki
Biga
-
90 g di acqua
-
1 g di lievito di birra disidratato3 g di lievito di birra fresco
-
180 g di farina tipo 00
Impasto
-
150 g di farina tipo 00
-
150 g di acqua
-
2 g di lievito di birra disidratato
-
6 g di sale
-
10 g di olio extravergine di oliva
-
300 g di acqua, fredda
-
farina di semola q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
600.4 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1263.7 kJ /
302.1 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
63.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Profumo di pane
8 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccia millebolle
28 godz.
Impasto base per pane
1 godz.
Rotoli croccanti
9 godz. 30 min
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Baguette integrale
5 godz.
Agnolotti burro e salvia
10 godz.
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Focaccia
6 godz.
Focaccia barese
4 godz.
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Impasto per pizza integrale
2 godz.
Pizza napoletana
9 godz.