Urządzenia i Akcesoria
Panini croccanti
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
4 porzioni
Składniki
Biga
-
90 g di acqua
-
1 g di lievito di birra disidratato3 g di lievito di birra fresco
-
180 g di farina tipo 00
Impasto
-
150 g di farina tipo 00
-
150 g di acqua
-
2 g di lievito di birra disidratato
-
6 g di sale
-
10 g di olio extravergine di oliva
-
300 g di acqua, fredda
-
farina di semola q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
600.4 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1263.7 kJ /
302.1 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
63.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Profumo di pane
8 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Yogurt al cioccolato
13 godz.
Pane al pomodoro
16 godz.
Impasto base per pane
1 godz.
Pane morbido di farro
19 godz.
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Pane allo yogurt
14 godz. 50 min
Focaccia millebolle
28 godz.
Pinsa romana alla carbonara
4 godz.
Pane integrale con fichi e noci
4 godz. 30 min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 godz.
Pagnotta rustica
3 godz.