Urządzenia i Akcesoria
Chicken and caramelised onion sausages
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
20 portions
Składniki
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)2000 g
-
pork fat cut into pieces (3 cm)100 g
Caramelised onion
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges250 g
-
fresh long red chilli cut into pieces½
-
light brown sugar100 g
-
red wine vinegar100 g
-
salt1 tsp
Chicken sausage
-
sea salt1 tsp
-
dried mixed herbs1 tbsp
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
411.2 mg
Białko
15 g
Kalorie
801.9 kJ /
191.7 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary meat pies
3 godz. 30 min
Swicy fig and Brie wonton cups
Brak ocen
Creamy pistachio pasta
40 min
Steamed eggs sunny side up
15 min
Browned chicken mince
20 min
Steamed Seafood Tower
40 min
Egg Pudding With Passion Fruit
5 godz. 20 min
Peeling Turmeric (Metric)
5 min
Peeling Ginger
5 min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Savoury potato bundt
1 godz. 55 min
Jasmine rice
40 min