Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 200 g Butter, in Stücken
- 40 g Tomatenpüree
- 40 g Tomaten, getrocknet, in Öl
- 15 g Honig
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Dill, frisch, Spitzen abgezupft
- 1 ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
-
1
TL Paprika, geräuchert, gemahlen
- 4 Schweinshals, Steak (je min. 3 cm dick)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3119.8 kJ / 745.7 kcal
- Białko
- 43.6 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 58.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1 godz. 15 min
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1 godz. 20 min
Gemüse-Kartoffel-Salat mit Poulet
1 godz. 15 min
Pouletbrust Metaxa
1h
Poulet-Stroganoff
50 min
Kartoffelstock nature
55 min
Wurst-Käse Salat
25 min
Poulet aus dem Ofen mit Gemüse und Kartoffeln
1 godz. 15 min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min
Randensalat mit Meerettich (TM6)
10 min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 min