Urządzenia i Akcesoria
Nurkorn-Brot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
30 Scheiben
Składniki
Vorbereitung
-
Haferflocken, glutenfrei180 g
-
Kürbiskerne150 g
-
Sonnenblumenkerne120 g
-
Leinsamen, braun geschrotet55 g
-
Sesam35 g
-
Chiasamen20 g
-
Hirseflocken10 g
-
Flohsamenschalen gemahlen15 g
-
Salz1 - 2 TL
-
Wasser500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 Scheiben
Sód
1230 mg
Białko
110.5 g
Kalorie
11456 kJ /
2737 kcal
Tłuszcz
181.1 g
Błonnik
73.4 g
Tłuszcz nasycony
28.2 g
Węglowodany
169.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Proteinriegel
2 godz.
Paprika-Linsen-Hummus
25 min
Sommerhummus
35 min
Schoko-Energiebällchen
35 min
Couscous-Frühstück auf Vorrat
10 min
Vollwert-Energiebällchen
1 godz. 40 min
Der Goldhamster - das Vollkornbrot mit Samen und Kurkuma
16 godz.
Apfel-Dattel-Früchtebrot (glutenfrei)
1 godz. 20 min
Vollkorn-Pizza mit Brie, Serrano und Feigenmarmelade
3 godz. 35 min
Süßes Püree aus Trockenfrüchten
8 godz. 10 min
High Protein Brot (glutenfrei)
9 godz. 30 min
Vollkornkekse
1 godz. 5 min