Urządzenia i Akcesoria
Nurkorn-Brot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
30 Scheiben
Składniki
Vorbereitung
-
Haferflocken, glutenfrei180 g
-
Kürbiskerne150 g
-
Sonnenblumenkerne120 g
-
Leinsamen, braun geschrotet55 g
-
Sesam35 g
-
Chiasamen20 g
-
Hirseflocken10 g
-
Flohsamenschalen gemahlen15 g
-
Salz1 - 2 TL
-
Wasser500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 Scheiben
Sód
1230 mg
Białko
110.5 g
Kalorie
11456 kJ /
2737 kcal
Tłuszcz
181.1 g
Błonnik
73.4 g
Tłuszcz nasycony
28.2 g
Węglowodany
169.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sellerie mit Karotte und Apfel fermentiert (mit Gemüsestyler)
168 godz. 30 min
High Protein Eis am Stiel
4 godz. 30 min
Sommerhummus
35 min
Apfel-Sauerkraut-Salat
1 godz. 15 min
Apfel-Dattel-Früchtebrot (glutenfrei)
1 godz. 20 min
Proteinbrot
1 godz. 15 min
Würziger Melanzani-Kichererbseneintopf mit Huhn
30 min
Paprika-Linsen-Hummus
25 min
High Protein Brot (glutenfrei)
9 godz. 30 min
Bananen-Haferflocken-Kekse
30 min
Mandel-Knusperkekse (vegan)
50 min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 godz. 20 min