High Protein Brot (glutenfrei)

High Protein Brot (glutenfrei)

4.2 84 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
20 Scheiben

Składniki

Am Vorabend
  • braune Linsen, getrocknet
    300 g
  • Kichererbsen, getrocknet
    100 g
  • Wasser
Zubereitung
  • Haferflocken
    100 g
  • Wasser
    320 g
  • Flohsamenschalen
    25 g
  • gemischte Samen und Kerne (z.B. Kürbiskerne und Sonnenblumenkerne)
    80 g
  • Salz
    1 TL
  • Backpulver
    1 TL
  • Apfelessig
    10 g
  • Olivenöl
    30 g

Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Kalorie 93 kcal / 387 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 179 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...