Urządzenia i Akcesoria
Mee Goreng Mamak
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
shallots (approx. 6 shallots)85 g
-
cooking oil30 g
-
fresh red chillies cut in pieces2
-
onions cut in pieces90 g
-
chicken breast fillets (opcjonalnie) with skin, cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
yellow noodles room temperature500 g
-
dark soy sauce30 g
-
chilli sauce20 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought, adjust to taste2 tsp
-
whole prawns cleaned and shell removed300 g
-
water150 g
-
fresh chives cut in 3 cm length50 g
-
fresh mung bean sprouts (taugeh) rinsed with water and drained50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char Kway Teow
15min
Nasi Lemak
45min
Masala Squid
25min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1u. 25min
Nasi Lemak
45min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1u. 20min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min