Urządzenia i Akcesoria
Mee Goreng Mamak
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
shallots (approx. 6 shallots)85 g
-
cooking oil30 g
-
fresh red chillies cut in pieces2
-
onions cut in pieces90 g
-
chicken breast fillets (opcjonalnie) with skin, cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
yellow noodles room temperature500 g
-
dark soy sauce30 g
-
chilli sauce20 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought, adjust to taste2 tsp
-
whole prawns cleaned and shell removed300 g
-
water150 g
-
fresh chives cut in 3 cm length50 g
-
fresh mung bean sprouts (taugeh) rinsed with water and drained50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char Kway Teow
15 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Masala Squid
25 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Nasi Lemak
45 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Nasi Lemak
45 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min