
Urządzenia i Akcesoria
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Coconut paste (Kerisik)
-
frozen grated coconut thawed (see Tips)300 g
Chicken
-
eschalots100 g
-
garlic cloves5
-
lemongrass white part only, bruised2 stalks
-
piece fresh turmeric peeled10 cm
-
piece fresh ginger peeled10 cm
-
piece fresh galangal peeled5 cm
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves4
-
vegetable oil50 g
-
fresh kaffir lime leaves4
-
coconut milk100 g
-
tamarind paste1 tbsp
-
salt1 tsp
-
brown sugar20 g
-
chicken lovely legs (see Tips)1200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
786.7 mg
Białko
57.3 g
Kalorie
3806.7 kJ /
906.4 kcal
Tłuszcz
67.7 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
33.5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Nasi Lemak
45 min
Chicken Rendang
45 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Nasi Lemak
45 min
Mee Goreng Mamak
15 min
Masala Squid
25 min
Sambal Belacan
10 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Tom Yum Goong
30 min