Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
TM6 TM5 TM31

Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)

4.5 (81 ocen)

Składniki

Coconut paste (Kerisik)

  • 300 g frozen grated coconut, thawed (see Tips)

Chicken

  • 100 g eschalots
  • 5 garlic cloves
  • 2 stalks lemongrass, white part only, bruised
  • 10 cm piece fresh turmeric, peeled
  • 10 cm piece fresh ginger, peeled
  • 5 cm piece fresh galangal, peeled
  • 4 fresh long green chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
  • 50 g vegetable oil
  • 4 fresh kaffir lime leaves
  • 100 g coconut milk
  • 1 tbsp tamarind paste
  • 1 tsp salt
  • 20 g brown sugar
  • 1200 g chicken lovely legs (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3806.7 kJ / 906.4 kcal
Białko
57.3 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
67.7 g
Tłuszcz nasycony
33.5 g
Błonnik
10.5 g
Sód
786.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy