
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Rendang
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
-
coconut oil50 g
-
garlic cloves15 g
-
shallots65 g
-
galangal10 g
-
fresh turmeric1 cm
-
fresh ginger1 cm
-
fresh red chillies100 g
-
dried chillies (approx. 10 pieces), deseeded, soaked to soften10 g
-
candlenuts3
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
chicken thighs, with skin and bone800 g
-
toasted coconut paste (kerisik)50 g
-
coconut cream100 g
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
palm sugar (gula Melaka)45 g
-
kaffir lime leaves3
-
turmeric leaf thinly sliced1
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
645 kcal /
2699 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
34 g