Urządzenia i Akcesoria
Nyonya Chicken Rendang
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
-
coconut oil50 g
-
garlic cloves15 g
-
shallots65 g
-
galangal10 g
-
fresh turmeric5 g
-
fresh ginger5 g
-
fresh red chillies100 g
-
dried chillies (approx. 10 pieces), deseeded, soaked to soften10 g
-
candlenuts3
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
chicken thighs, with skin and bone800 g
-
toasted coconut paste (kerisik)50 g
-
coconut cream100 g
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
palm sugar45 g
-
kaffir lime leaves3
-
turmeric leaf thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
28 g
Kalorie
2699 kJ /
645 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Masala Squid
25 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Nasi Lemak
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min