
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Rendang
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
-
coconut oil50 g
-
garlic cloves15 g
-
shallots65 g
-
galangal10 g
-
fresh turmeric1 cm
-
fresh ginger1 cm
-
fresh red chillies100 g
-
dried chillies (approx. 10 pieces), deseeded, soaked to soften10 g
-
candlenuts3
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
chicken thighs, with skin and bone800 g
-
toasted coconut paste (kerisik)50 g
-
coconut cream100 g
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
palm sugar (gula Melaka)45 g
-
kaffir lime leaves3
-
turmeric leaf thinly sliced1
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
28 g
Kalorie
2699 kJ /
645 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Mee Goreng Mamak
15min
Nasi Lemak
45min
Masala Squid
25min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Tom Yum Goong
30min