Urządzenia i Akcesoria
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 portions
Składniki
-
beef tenderloin cut in slices (1 cm)300 g
-
ground turmeric½ tsp
-
salt½ tsp
-
garlic cloves cut in slices4
-
cooking oil30 g
-
yellow onions cut in slices (0.5 cm)150 g
-
fresh red chillies cut in slices2
-
fresh green chillies cut in slices2
-
carrots cut in strips (4 cm)50 g
-
long beans cut in pieces (4 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
862 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spicy Asian
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Mee Goreng Mamak
15 min
Char Kway Teow
15 min
Masala Squid
25 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Tom Yum Goong
30 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min