
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 730 g water
- 20 g sugar
- 1 tsp dried yeast
-
20
g olive oil
lub 20 g vegetable oil - 250 g flour (medium protein flour)
- 1 pinch salt
- wheat flour for dusting
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 118 kcal / 495 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Węglowodany
- 21 g
- Błonnik
- 1 g