![Sabanitas de filete de res al romero Sabanitas de filete de res al romero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D9FB146D-EED9-4C08-B483-553128768A02/Derivates/13A61C4B-FE9D-47BF-80EE-70174C0CE52B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 rebanadas de pan de caja integral, tostado
- 5 g de romero
- 1 cdita de sal
- 2 huevos
- 400 g de bistec de res
- aceite vegetal, para freír
Guarnición
- 50 g de cebolla morada, fileteada
- 1 aguacate
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1155 kJ / 275 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollitos de carne con caldillo
1 godz.
Rollos de rib eye con gratinado de papas
1 godz.
Pollo con crema de chipotle adobado
40 мин.
Pollo al limón con verduras
40 мин.
Flautas de res
1 godz.
Bisteces rápidos para dos
35 min
Pacholas de pollo con ensalada
40 мин.
Espaguetti con albóndigas
55 min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Tortitas de carne en salsa verde
1h 40min
Tostadas de picadillo
1 godz. 10 min
Bisteces a la mexicana
30 min