Sabanitas de filete de res al romero

Sabanitas de filete de res al romero

4.5 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 porciones

Składniki

  • 4 rebanadas de pan de caja integral tostado
  • 5 g de romero
  • 1 cdita de sal
  • 2 huevos
  • 400 g de bistec de res
  • aceite vegetal para freír
Guarnición
  • 50 g de cebolla morada fileteada
  • 1 aguacate
  • 20 g de jugo de limón recién exprimido

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 30 g
Kalorie 1155 kJ / 275 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...