Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de agua
- 250 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 45 g de aceite de oliva extra virgen, y un poco más para barnizar
- 1 - 2 pizca de sal
- 1 echalot (aprox. 30 g), partido por la mitad
- 200 g de salchicha Frankfurt, en rebanadas (2 mm)
- 1 pizca pimienta negra molida
- 150 g de uva roja, sin semillas, en mitades
- 130 g de queso provolone, cubos (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2641 kJ / 631 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 593 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fajitas de res con verduras salteadas
30 min
Bisteces para dos TM6
35min
Sabanitas de filete de res al romero
25min
Tortitas de pescado estilo tai
45 min
Cerdo con chilacayotes en pipián
55min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1h 40min
Crema de champiñón, pollo gratinado y agua tropical TM6
1 godz. 20 min
Bistec en pasilla con papas, nopales y tiramisú rápido TM6
1 godz.
Brochetas de pollo con arroz y salsa de mango
50min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 godz. 20 min
Bolillos caseros
1h 40min
Bisteces rápidos para dos
35min