Strudel de salchicha y uvas

Strudel de salchicha y uvas

4.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porciones

Składniki

  • 100 g de agua
  • 250 g de harina de trigo
  • 1 huevo
  • 45 g de aceite de oliva extra virgen y un poco más para barnizar
  • 1 - 2 pizca de sal
  • 1 echalot (aprox. 30 g), partido por la mitad
  • 200 g de salchicha Frankfurt, en rebanadas (2 mm)
  • 1 pizca pimienta negra molida
  • 150 g de uva roja, sin semillas en mitades
  • 130 g de queso provolone cubos (2 cm)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 593 mg
Białko 24 g
Kalorie 2641 kJ / 631 kcal
Tłuszcz 36 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...