Wersje kompatybilne
Pastel de salmón con puré de chícharo y zanahoria
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de queso manchego
- 800 g de agua
- 800 g de papa en trozos pequeños
- 200 g de zanahoria en trozos
- 200 g de chícharos congelados, descongelados
- 160 g de leche
- 1 ½ cucharadita de sal
- pimienta negra molida
- nuez moscada entera
- 20 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolla
- 250 g de filetes de salmón fresco, sin hueso, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2306 kJ / 549 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado empapelado con verduras
1 Std. 15 Min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min
Pollo a la mandarina con hinojo
50min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40 min
Pescado relleno (Guefilte fish)
1 Std. 50 Min
Verduras salteadas
10min
Curry de pollo estilo Sri Lanka (Koththu roti)
1h 5min
Pollo al cilantro y cuscús
30 min
Filete relleno
40 min
Soufflé de chocolate (sin harina ni leche)
45 min
Arroz Boliviano
45 min