Wersje kompatybilne
Palitos de pescado al horno con dip de calabaza
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de garbanzos secos
- 440 g de agua
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de cúrcuma en polvo
- 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
500
g de filetes de huachinango, en bastones (2 cm x 5 cm)
lub 500 g de filete de bacalao, fresco, en bastones (2 cm - 20 g de cebolla
- 450 g de pulpa de calabaza de castilla, pelado y en trozos (2-3 cm)
- 1 ramita de romero fresco, solamente las hojas
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 5073 kJ / 1211 kcal
- Białko
- 113 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 25 g
- Sód
- 1943 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquetas de papa y brócoli
40min
Lasaña light de calabacitas
1 godz.
Pasta a la boloñesa de hongos
20min
Arroz asiático con verduras TM6
30min
Croquetas de papa y lentejas
2 godz.
Tortitas de pescado estilo tai
45min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40min
Muffins de plátano y espinaca
30min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1 godz. 30 min
Medallones vegetarianos
1 godz. 10 min
Hot cakes de harina de avena
30min
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40min