![Palitos de pescado al horno con dip de calabaza Palitos de pescado al horno con dip de calabaza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f145b02f-f8d8-45a6-86af-e414833ea8c0/Derivates/0dc3975b-a748-43d8-81ea-ef644a90e6af.jpg)
Wersje kompatybilne
Palitos de pescado al horno con dip de calabaza
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de garbanzos secos
- 440 g de agua
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de cúrcuma en polvo
- 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
500
g de filetes de huachinango, en bastones (2 cm x 5 cm)
lub 500 g de filete de bacalao, fresco, en bastones (2 cm - 20 g de cebolla
- 450 g de pulpa de calabaza de castilla, pelado y en trozos (2-3 cm)
- 1 ramita de romero fresco, solamente las hojas
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 5073 kJ / 1211 kcal
- Białko
- 113 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 25 g
- Sód
- 1943 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hot cakes de plátano sin gluten
25 dk
Mc&cheese falso
35min
Croquetas de papa y brócoli
40min
Crepas de zanahoria con salsa de jitomate
1sa
Esponja de chocolate al vapor
30 dk
Bisquet vegano de pistache sin gluten
1sa
Brochetas de pollo con arroz y salsa de mango
50min
Ravioles de pollo (sin gluten)
1sa
Pollo balsámico con salteado verduras
30 dk
Ensalada de pollo con quinoa
40min
Muffins de huevo
30 dk
Quinoa con ejotes
30 dk