Crema de habas con chorizo y romero

Crema de habas con chorizo y romero

4.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 porciones

Składniki

  • 90 g de habas blancas secas
  • 100 g de chorizo en rodajas
  • 30 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla
  • 1 diente de ajo
  • 1000 g de agua
  • 1 cubo de caldo
  • 1 cucharadita de romero fresco sólo las hojas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 0 mg
Białko 5 g
Kalorie 622 kJ / 148 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...