Urządzenia i Akcesoria
Pecan pie cheesecake cups
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
pecans100 g
-
unsalted butter softened70 g
-
digestive biscuits broken into pieces120 g
-
bourbon (optional - see Tips)40 g
-
brown sugar80 g
-
pure maple syrup60 g
-
vanilla bean paste1 ½ tsp
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
206.5 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1865.4 kJ /
444.1 kcal
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
17.8 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 godz. 40 min
$250 chocolate chunk cookies
2 godz. 30 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Passionfruit and macadamia truffles
3 godz. 30 min
Chocolate cream pie
4 godz. 15 min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 godz.
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Honeycomb ice cream slice
4 godz. 10 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min