Urządzenia i Akcesoria
Pecan pie cheesecake cups
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
pecans100 g
-
unsalted butter softened70 g
-
digestive biscuits broken into pieces120 g
-
bourbon (optional - see Tips)40 g
-
brown sugar80 g
-
pure maple syrup60 g
-
vanilla bean paste1 ½ tsp
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
206.5 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1865.4 kJ /
444.1 kcal
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
17.8 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min
Gingerbread ice cream
10 godz. 20 min
Gingerbread pavlova stack
5 godz. 30 min
Sparkling white sangria punch
24 godz. 30 min
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3 godz. 30 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Plaited pork pie
40 min
Steamed ginger puddings
40 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Sour cream pastry
25 min
Honeycomb ice cream slice
4 godz. 10 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min