Urządzenia i Akcesoria
Pecan pie cheesecake cups
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
pecans100 g
-
unsalted butter softened70 g
-
digestive biscuits broken into pieces120 g
-
bourbon (optional - see Tips)40 g
-
brown sugar80 g
-
pure maple syrup60 g
-
vanilla bean paste1 ½ tsp
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
206.5 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1865.4 kJ /
444.1 kcal
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
17.8 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Sticky date pudding
1 godz. 30 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Chicken picadillo cups
40 min
Strawberry champagne cake
3 godz. 10 min
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min