
Urządzenia i Akcesoria
Traditional Christmas cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
20 pieces
Składniki
-
mixed dried fruit700 g
-
brandy plus an extra 2-3 tbsp to feed (see Tips)300 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing (see Tips)200 g
-
brown sugar200 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
eggs room temperature4
-
plain flour200 g
-
slivered almonds100 g
-
glacé cherries cut into quarters150 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
326.3 kcal /
1365.3 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
12.1 g
Węglowodany
43.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
65.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mini fruit cakes
25 godz. 40 min
Viennese whirl mince pies
1 godz. 40 min
Christmas mince pies
1 godz. 40 min
Classic christmas fruit mince
1 godz. 10 min
Quick fruit cake
2 godz.
Festive fruit cake
30 godz. 55 min
Jamaican style ginger cake
1 godz. 20 min
Quick Christmas Cake
2 godz. 25 min
Christmas cake
196 godz. 35 min
Steamed ginger puddings
40 min
Farmhouse Fruit Cake
1 godz. 20 min
Date and nut loaf
1 godz. 20 min