Urządzenia i Akcesoria
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portion
Składniki
-
red chilli, dried e.g. chile de arbol, stems removed, to taste5 - 15
-
coconut milk850 g
-
chicken stock395 g
-
shallot thinly sliced115 g
-
fish sauce60 g
-
tamarind paste to taste30 - 60 g
-
1 tsp palm sugar, any typesugar1 tsp
-
ginger, fresh thinly sliced60 g
-
lemon grass, fresh cut into thin rounds, white part only60 g
-
galangal (Thai ginger), fresh root thinly sliced60 g
-
oyster mushroom, fresh hand torn into pieces170 g
-
lime juice1 tbsp
-
cilantro, fresh leaves only10 - 15 sprigs
-
chicken breast fillet, skinless cut into thin strips (approx. ¼ in.)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40.1 g
Kalorie
3198.4 kJ /
764.4 kcal
Tłuszcz
35.9 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
53.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chicken Soups - CA
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45 min
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
4 godz. 30 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 godz. 40 min
Rustic Spice Mix for Bread
5 min
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Madras Curry Powder
5 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.