Urządzenia i Akcesoria
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portion
Składniki
-
red chilli, dried e.g. chile de arbol, stems removed, to taste5 - 15
-
coconut milk850 g
-
chicken stock395 g
-
shallot thinly sliced115 g
-
fish sauce60 g
-
tamarind paste to taste30 - 60 g
-
1 tsp palm sugar, any typesugar1 tsp
-
ginger, fresh thinly sliced60 g
-
lemon grass, fresh cut into thin rounds, white part only60 g
-
galangal (Thai ginger), fresh root thinly sliced60 g
-
oyster mushroom, fresh hand torn into pieces170 g
-
lime juice1 tbsp
-
cilantro, fresh leaves only10 - 15 sprigs
-
chicken breast fillet, skinless cut into thin strips (approx. ¼ in.)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40.1 g
Kalorie
3198.4 kJ /
764.4 kcal
Tłuszcz
35.9 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
53.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chicken Soups - CA
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Buffalo Cauliflower Bites
Brak ocen
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Seafood Congee
50 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Brak ocen
Mango Sorbet
5 min
Steamed Cumin Beef Buns
2 godz. 30 min
Mustard and cheddar mash
30 min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5 min
Kimchi risotto
25 min
Black rice pudding
25 godz. 5 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Buttermilk Chicken
1 godz. 10 min