Urządzenia i Akcesoria
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portion
Składniki
-
red chilli, dried e.g. chile de arbol, stems removed, to taste5 - 15
-
coconut milk850 g
-
chicken stock395 g
-
shallot thinly sliced115 g
-
fish sauce60 g
-
tamarind paste to taste30 - 60 g
-
1 tsp palm sugar, any typesugar1 tsp
-
ginger, fresh thinly sliced60 g
-
lemon grass, fresh cut into thin rounds, white part only60 g
-
galangal (Thai ginger), fresh root thinly sliced60 g
-
oyster mushroom, fresh hand torn into pieces170 g
-
lime juice1 tbsp
-
cilantro, fresh leaves only10 - 15 sprigs
-
chicken breast fillet, skinless cut into thin strips (approx. ¼ in.)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40.1 g
Kalorie
3198.4 kJ /
764.4 kcal
Tłuszcz
35.9 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
53.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chicken Soups - CA
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Vegan Burgers
45 min
Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk
45 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Brak ocen
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Cassava Cake
1 godz. 20 min
Maple Miso Vinaigrette
5 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
11 godz. 40 min
Curried pickled fish
49 godz.
Lamb Varuval
1 godz. 10 min
Malabar Prawn Curry
1 godz. 25 min
Cottage Pie
2 godz. 15 min