Urządzenia i Akcesoria
Chicken ball kebabs with rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portion
Składniki
-
chicken breast fillet sliced200 g
-
shallot sliced (approx. 1 shallot)30 g
-
fresh rosemary needles washed and dried2 sprigs
-
fresh parsley1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
white wine30 g
-
stale white bread crust removed, in pieces50 g
-
milk for soaking the bread30 - 50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
mixed fresh herbs (e.g. thyme, marjoram, basil, oregano)30 g
-
fine salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
courgette medium-sized, cut into 16 slices1
-
pepper (vegetable), any colour cut into 16 square pieces1
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade½ tsp
-
risotto rice e.g. Arborio or Carnaroli150 g
-
extra virgin olive oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.7 g
Kalorie
2510 kJ /
600 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
80.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Brak ocen
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
50 min
Vegetable Juice
30 min
Chicken with bulgur and vegetables
3 godz. 5 min
Lemon Avocado Sauce
35 min
Pittu
3 godz.
Carrot Juice
5 min
Energy smoothie
10 min
Lassi
5 min
Fruit Juice
10 min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Brak ocen