Urządzenia i Akcesoria
Beef and beer pie
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Beef and beer stew
-
olive oil40 g
-
beef (for stewing), cut in cubes (2 cm)600 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper2 pinch
-
onions cut in pieces150 g
-
cornstarch15 g
-
water250 g
-
leek cut in slices150 g
-
dark beer330 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade½ tsp
Pastry and assembly
-
plain wheat flour150 g
-
butter cold, cut in cubes65 g
-
egg (53-63 g)1
-
salt½ tsp
-
egg yolk lightly whisked, for glazing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2711 kJ /
647 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quiche Lorraine
50 min
Oysters with Lime Granita
Brak ocen
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Chocolate Gingerbread Cookies (Metric)
2 godz. 15 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Mashed potatoes
50 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Three course meal for two in 30 minutes
1 godz. 15 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min