Urządzenia i Akcesoria
Fragrant Chicken Curry (Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Cucumber Peanut Salad
-
peanuts, roasted, unsalted85 g
-
mint leaves fresh10
-
English cucumbers peeled and diced (2 cm)170 g
-
salt to taste
Chicken Curry
-
turmeric, dried, ground2 tsp
-
cayenne pepper, ground1 tsp
-
salt to taste1 tbsp
-
cinnamon stick1
-
cardamom pods to taste10 - 15
-
whole cloves to taste5 - 10
-
black peppercorns10
-
red chillies, dried to taste3
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds to taste2 tsp
-
curry leaves, fresh (optional)10
-
garlic cloves5
-
fresh ginger (3 cm)1 piece
-
onion quartered285 g
-
vegetable oil70 g
-
tomatoes halved285 g
-
chicken thighs, skinless, bone in skin on, air-chilled910 g
-
tomato paste60 g
-
peanut butter, smooth60 g
Yellow Rice
-
910 g vegetable brothwater910 g
-
turmeric, dried, ground2 tsp
-
salt2 tsp
-
rice, white, type basmati285 g
-
butter, unsalted60 g
-
cilantro, fresh, to garnishparsley leaf, fresh to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2103.8 mg
Białko
37 g
Kalorie
3733.9 kJ /
892.4 kcal
Tłuszcz
58.3 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
58.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fragrant Chicken Curry
1 godz.
Chicken Korma (Cashew Chicken)
25 min
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 godz. 20 min
Chicken korma with cashews
30 min
Chicken jalfrezi
1 godz. 50 min
Moroccan harira and chicken soup
1 godz.
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 godz. 10 min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 godz.
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Chicken Akhni
1 godz. 30 min