Wersje kompatybilne
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
lub 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g plain flour
- 1 tsp fine salt
Topping and assembly
- 240 g medium-hard cheese (e.g. Gouda, Cheddar etc.)
- 120 g onions, cut into quarters
- 200 g red peppers, cut into pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g tomato passata
- 30 g tomato purée
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
-
1
tsp smoked paprika powder
lub 1 tsp sweet paprika powder - 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 tsp sugar
- plain flour for dusting and rolling
- 300 g frozen chopped spinach, defrosted and well-drained
- 4 eggs
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1765 kJ / 422 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 39.6 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stuffed vegetables
1h 20 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Sweet Black Sticky Rice
13u.
Boeuf bourguignon
1h 30min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9h 15min
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
2 godz. 40 min
Calamares a la Americana
50 min
Korean Ginseng Chicken
1h 10 min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min