Urządzenia i Akcesoria
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Pizza dough
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
plain flour400 g
-
fine salt1 tsp
Topping and assembly
-
medium-hard cheese (e.g. Gouda, Cheddar etc.)240 g
-
onions cut into quarters120 g
-
red peppers cut into pieces200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
tomato passata250 g
-
tomato purée30 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
1 tsp sweet paprika powdersmoked paprika powder1 tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
sugar1 tsp
-
plain flour for dusting and rolling
-
frozen chopped spinach defrosted and well-drained300 g
-
eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
19.4 g
Kalorie
1765 kJ /
422 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Węglowodany
39.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Budget Friendly
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5min
Grapefruit and Ginger Green Zinger
5min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26h 5min
Spinach and Carrot Muffins
1h
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
Avocado mayonnaise
15min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Swedish carrot slice
2h
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Chamomile Tea Latte
10min