Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Mint Sauce
-
lemon1
-
mint leaves15 g
-
fresh cilantro15 g
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
Lamb
-
lamb chops bone in8
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil15 g
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1850 g
-
lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
730.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
4283.5 kJ /
1023.8 kcal
Tłuszcz
96.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Minced Meat
35 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 godz. 30 min
White basmati rice
40 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Garlic mushrooms
20 min