Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Mint Sauce
-
lemon1
-
mint leaves15 g
-
fresh cilantro15 g
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
Lamb
-
lamb chops bone in8
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil15 g
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1850 g
-
lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
730.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
4283.5 kJ /
1023.8 kcal
Tłuszcz
96.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 dk
Sweet and Sour Pork Ribs
40 dk
Boulangère potatoes
1sa 40 dk
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 dk
Cherry Amaretto Dream
10 dk
Slow Cooked Potatoes
45 dk
Homemade Chicken Stock
50 dk
Bistro Mayonnaise
5 dk
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 dk
Fish and prawn stock
20 dk
Cantonese Steamed Fish
40 dk
Duck confit with lentil & orange salad
15sa 40 dk