
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Peeling
-
800
g baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)
lub 800 g baby yellow potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip) - 600 g water
- 1 tsp vegetable oil (see Tip) (opcjonalnie)
Cooking Potatoes
- ½ tsp salt to taste
- 850 g water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 79.4 kcal / 332.1 kJ
- Białko
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Węglowodany
- 18 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 219.9 mg