Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Peeling
-
800 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)800 g
-
water600 g
-
vegetable oil (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
332.1 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken adobo
30 min
Pickled Grated Carrots
45 min
Montreal Steak Seasonning Blend
5 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Roasted Garlic
15 min
Peeling Ginger (Metric)
5 min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Ube Coffee
10 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Egg and Onion
25 min