Urządzenia i Akcesoria
Bibimbap burrito
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
beef fillet steak cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)400 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger sliced (2 mm)20 g
-
gochujang paste40 g
-
light soy sauce20 g
-
water1050 g
-
sugar1 tbsp
-
salt plus 4-5 pinches for seasoning½ tsp
-
spring onions cut in pieces30 g
-
oil plus 1 tbsp extra for frying eggs20 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (0,5 cm)150 g
-
white sesame seeds1 tsp
-
short-grain rice Korean or Japanese180 g
-
carrots cut in strips120 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
fresh bean sprouts120 g
-
soy sauce1 tsp
-
sesame oil, toasted1 tsp
-
eggs4
-
oil for frying eggs1 tbsp
-
wheat tortillas (approx. Ø 30 cm)4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1616.4 mg
Białko
37.2 g
Kalorie
3169.4 kJ /
757.5 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
76.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chili Cheese Dogs
50 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Sichuan spaghetti
50 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Angolan fish stew (Calulu)
50 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 Min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min