Bolla de pan de patata y sésamo negro (sin gluten)

Bolla de pan de patata y sésamo negro (sin gluten)

4.7 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 unidad

Składniki

  • de agua
    900 g
  • de patata en trozos
    200 g
  • de leche
    150 g
  • de zumo de limón
    10 g
  • de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    30 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
    450 g
  • de almidón de tapioca dulce (consultar lista FACE, p. ej. Yoki®)
    50 g
  • de harina de quinoa casera o certificada sin gluten
    25 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para el molde)
    20 g
  • de semillas de sésamo negro (opcjonalnie)
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 2318 kcal / 6989 kJ
Białko 64.57 g
Tłuszcz 40.74 g
Węglowodany 422.97 g
Błonnik 25.08 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...