
Urządzenia i Akcesoria
Compota a la antigua
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 raciones
Składniki
-
de agua1000 g
-
de azúcar430 g
-
palo de canela1
-
clavo1
-
vaina de vainilla (abierta por la mitad)1
-
de membrillos (pelados, descorazonados y en trozos)200 g
-
de higos secos200 g
-
de dátiles sin hueso200 g
-
de ciruelas pasas sin hueso200 g
-
de orejones de melocotón en trozos200 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
347 kcal /
1449 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
83.4 g
Błonnik
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania