Crostata con salami y queso (sin gluten)

Crostata con salami y queso (sin gluten)

4.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 raciones

Składniki

  • de almendra molida casera
    30 g
  • de harina de arroz casera o certificada sin gluten
    100 g
  • de fécula de maíz certificada sin gluten
    70 g
  • de mantequilla fría, en trozos
    75 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de agua
    50 g
  • de queso en lonchas
    125 g
  • de salami en lonchas finas (consultar lista FACE)
    125 g
  • huevos
    2
  • de nata
    100 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 341 kcal / 1426 kJ
Białko 9.22 g
Tłuszcz 25.4 g
Węglowodany 18.9 g
Błonnik 0.69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...