Crostata con salami y queso (sin gluten)

Crostata con salami y queso (sin gluten)

4.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 raciones

Składniki

  • 30 g de almendra molida casera
  • 100 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
  • 70 g de fécula de maíz certificada sin gluten
  • 75 g de mantequilla fría, en trozos
  • ½ cucharadita de sal
  • 50 g de agua
  • 125 g de queso en lonchas
  • 125 g de salami en lonchas finas (consultar lista FACE)
  • 2 huevos
  • 100 g de nata

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 9.22 g
Kalorie 1426 kJ / 341 kcal
Tłuszcz 25.4 g
Błonnik 0.69 g
Węglowodany 18.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...