Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de almendra molida casera
- 100 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 70 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 75 g de mantequilla fría, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de agua
- 125 g de queso en lonchas
- 125 g de salami en lonchas finas (consultar lista FACE)
- 2 huevos
- 100 g de nata
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1426 kJ / 341 kcal
- Białko
- 9.22 g
- Węglowodany
- 18.9 g
- Tłuszcz
- 25.4 g
- Błonnik
- 0.69 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Rollos de brioche caramelizados (sin gluten)
2 godz. 15 min
Pizza tropical sin gluten
1 godz.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Masa sablé sin gluten
1 godz.
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2 Std. 50 Min
Pan de huevo (sin gluten)
1 godz. 40 min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35min
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min