![Crostata con salami y queso (sin gluten) Crostata con salami y queso (sin gluten)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DADBA077-CA95-405E-95BA-4E7D36433867/Derivates/46905452-505E-4222-AD49-CC584B583B4B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de almendra molida casera
- 100 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 70 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 75 g de mantequilla fría, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de agua
- 125 g de queso en lonchas
- 125 g de salami en lonchas finas (consultar lista FACE)
- 2 huevos
- 100 g de nata
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1426 kJ / 341 kcal
- Białko
- 9.22 g
- Węglowodany
- 18.9 g
- Tłuszcz
- 25.4 g
- Błonnik
- 0.69 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortitas sin gluten
40min
Pan de brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Focaccia al romero (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Crêpes sin gluten
45min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 godz. 50 min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pizza tropical sin gluten
1h
Scones sin gluten
30min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2 godz. 50 min
Pan exprés sin gluten
1h