Urządzenia i Akcesoria
Scones
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
10 portions
Składniki
-
225 g de farine de blé
-
1 pincée de sel
-
1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
-
50 g de beurre
-
40 g de sucre en poudre
-
2 œufs
-
40 g de lait
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
639 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
À l'heure du thé
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Biscuits aux amandes
35 min
Crumpets à ma façon
2 godz. 5 min
Biscuit coco-canneberge
20 min
Sablés d'antan
1 godz. 30 min
Mug cake au citron et aux amandes
20 min
Cake au thé à la bergamote
1 godz. 25 min
Pâte de noisette chocolatée au sirop d'agave
50 min
Ginger nuts
1 godz.
Scones au son d'avoine
35 min
Biscuits à l'avoine
1 godz.
Biscuits au citron
50 min
Scones anglais
30 min