Lombo de salmão com crosta de ananás e cuscuz tropical

Lombo de salmão com crosta de ananás e cuscuz tropical

3.8 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 doses

Składniki

  • hortelã só as folhas, mais q.b. p/ polvilhar
    10 g
  • ananás grande c/ casca
    1
  • lombo de salmão s/ pele e s/ espinhas
    800 g
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • aneto
    1 c. sopa de
  • limas (raspa e sumo)
    2
  • água
    500 g
  • mostarda
    1 c. chá de
  • cuscuz
    300 g
  • tomate-cereja cortado em quartos
    150 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 593 kcal / 2481 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...