Crumble estilo indio

Crumble estilo indio

4.0 66 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

Verduras
  • 400 g de agua
  • 200 g de zanahoria cortada en bastones
  • 150 g de guisantes frescos
    150 g de guisantes congelados
  • 200 g de pimiento (rojo o verde), en dados de 2 cm
  • 250 g de coliflor (en pequeños ramilletes)
  • 150 g de nata (35% de grasa)
  • 160 g quesitos en porciones (p. ej. El caserío®)
  • 1 - 2 cucharaditas de curry en polvo
  • 2 pellizcos de sal
Crumble de anacardo
  • 150 g de harina
  • 80 g de mantequilla en trozos
  • 80 g de anacardos tostados sin sal
Salsa de yogur y cilantro
  • 200 g de yogur griego
  • 1 ramillete cilantro fresco
  • 1 cucharada zumo de limón
  • 1 - 2 pellizcos de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 14 g
Kalorie 2129 kJ / 511 kcal
Tłuszcz 36 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...