Risotto verde para dos

Risotto verde para dos

4.7 210 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 raciones

Składniki

  • 300 g de caldo de ave
  • 2 lomos de bacalao desalado sin piel (de 150 g c/u)
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de cebolla
  • 25 g de mantequilla
  • 50 g de hojas de espinaca frescas (lavadas y escurridas)
  • 100 g de arroz
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra recién molida
  • 50 g de sobrasada ibérica (para untar)
  • 20 g de miel
  • 25 g de nata
  • 1 cucharada rasa de perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 6509 mg
Białko 58.5 g
Kalorie 3186 kJ / 761 kcal
Tłuszcz 34.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 15.8 g
Węglowodany 51.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...