Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Pesto rojo
- 30 g de tomates secos
- 30 g de albahaca fresca
- 50 g de piñones crudos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de queso parmesano en trozos
-
70
g de salsa de tomate
lub 70 g de tomate frito - 60 g de aceite de oliva virgen extra
Montaje
- 100 - 125 g de queso mozzarella en trozos
- 60 g de cecina en tiras finas
- 30 g de rúcula
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 5055 kJ / 1209 kcal
- Białko
- 45.86 g
- Węglowodany
- 95.74 g
- Tłuszcz
- 71.44 g
- Błonnik
- 7.95 g
Alternatywne przepisy
Minitacos vegetarianos
50 min
Manakish
2 godz. 40 min
Bol japonés de caballa en ensalada con noodles
40 Min
Ensalada de sandía con aderezo de feta
10min
Ravioli de requesón con salsa de berenjena
1 Std. 30 Min
Pizza con pesto de pistachos, queso cremoso y mortadela
3 Std. 30 Min
Pizza integral con berenjena asada picante
50 min
Chiles güeros rellenos
55 Min
Brochetas de ternera y feta con salsa tzatziki
1 Std.
Rollitos fríos con salsa de cacahuetes (Goi cuon) - Vietnam
20 Min
Pizza integral con crema de espárragos, mascarpone y salmón ahumado
4h
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10h 5min