Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Pesto rojo
- 30 g de tomates secos
- 30 g de albahaca fresca
- 50 g de piñones crudos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de queso parmesano en trozos
-
70
g de salsa de tomate
lub 70 g de tomate frito - 60 g de aceite de oliva virgen extra
Montaje
- 100 - 125 g de queso mozzarella en trozos
- 60 g de cecina en tiras finas
- 30 g de rúcula
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 5055 kJ / 1209 kcal
- Białko
- 45.86 g
- Węglowodany
- 95.74 g
- Tłuszcz
- 71.44 g
- Błonnik
- 7.95 g
Alternatywne przepisy
Tacos de langostinos al pastor
30 min
Ceviche de dorada a los cítricos
1h 10 min
Pizza de trucha ahumada, alcaparras y mascarpone
30 min
Tosta toscana con sardinas
20min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Margarita de pepino y lima
10min
Cochinita pibil
3 godz. 50 min
Pizza con setas de primavera
1h 20 min
Mantequilla Café de París
10min
Tacos de gambas al chipotle
15min
Pizza caprichosa
2 godz. 40 min
Aros de cebolla
20min