Coles de Bruselas al Pedro Ximénez

Coles de Bruselas al Pedro Ximénez

4.0 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 raciones

Składniki

  • 300 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 800 g de coles de Bruselas congeladas
  • 150 g de dados de beicon
  • 200 g de nata (mínimo 30% de grasa)
  • 50 g de vino Pedro Ximénez
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • 1 pellizco de pimienta blanca molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 7.99 g
Kalorie 1018 kJ / 244 kcal
Tłuszcz 20.14 g
Błonnik 4.97 g
Węglowodany 7.31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...