
Urządzenia i Akcesoria
水煎包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 顆
Składniki
-
水250 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
糖30 克
-
中筋麵粉500 克
-
鹽1 茶匙
-
油 多備一些煎煮用20 克
-
豬絞肉300 克
-
高麗菜 切塊(約3公分)240 克
-
冬粉 先泡水軟化,剪2段30 克
-
香油 多備一些起鍋前用2 大匙
-
醬油1 大匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
麵粉 加水100克調勻1 茶匙
-
白芝麻 適量,或黑白芝麻混合
Wartości odżywcze na 1 顆
Kalorie
266.4 kcal /
1115.2 kJ
Białko
11.7 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
36.8 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

放學後點心
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan