水煎包

水煎包

4.3 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 顆

Składniki

  • 250 克
  • 乾酵母粉
    1 茶匙
  • 30 克
  • 中筋麵粉
    500 克
  • 1 茶匙
  • 多備一些煎煮用
    20 克
  • 豬絞肉
    300 克
  • 高麗菜 切塊(約3公分)
    240 克
  • 冬粉 先泡水軟化,剪2段
    30 克
  • 香油 多備一些起鍋前用
    2 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • 麵粉 加水100克調勻
    1 茶匙
  • 白芝麻 適量,或黑白芝麻混合

Wartości odżywcze na 1 顆

Kalorie 266.4 kcal / 1115.2 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 36.8 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...