
Urządzenia i Akcesoria
紅酒燉牛肉(美味關係)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 人份
Składniki
-
橄欖油60 克
-
牛肉塊, 去腱 ,切塊(約4-5公分)1000 克
-
煙燻培根 ,切條(寬約0.5公分)150 克
-
洋蔥 ,切塊250 克
-
蒜頭15 克
-
紅蘿蔔 ,切塊150 克
-
蘑菇200 克
-
珍珠洋蔥200 克
-
紅葡萄酒250 克
-
牛肉高湯250 克
-
濃縮蕃茄泥1 大匙
-
新鮮百里香 ,只取葉子2 枝
-
乾燥月桂葉1 片
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
389 kcal /
1626 kJ
Białko
42 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MOVIE
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan