
Urządzenia i Akcesoria
港式風味蘿蔔糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 人份
Składniki
-
豬絞肉100 克
-
醬油2 大匙
-
油2 大匙
-
蝦米 ,泡軟瀝乾30 克
-
油蔥酥20 克
-
乾香菇 ,泡軟切絲8 朵
-
水1400 克
-
在來米 ,浸泡2小時以上400 克
-
白蘿蔔 ,去皮、切塊1200 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
303.5 kcal /
1268.6 kJ
Białko
11.8 g
Tłuszcz
7.1 g
Węglowodany
51.5 g
Błonnik
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

食譜名人堂
18 Przepisów
Tajwan
Tajwan