Gaspacho carotte-orange

Gaspacho carotte-orange

3.8 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • 800 g de jus de carotte
  • 4 oranges pelées à vif
  • 300 g de concombre coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g d'huile de noisette
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincée de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 branches d'aneth frais
  • 200 g de crème liquide 35% m.g.
  • 100 g de fromage frais type Philadelphia®

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 227 kcal / 947 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 13.7 g
Węglowodany 20.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...