Pain à la feta et aux olives

Pain à la feta et aux olives

4.4 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
50 tranches

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 80 g d'huile d'olive
  • 30 g de levure boulangère fraîche
  • 700 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 1 c. à café de sel
  • 170 g de feta détaillée en cubes
  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 100 g d'olives dénoyautées, coupées en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Białko 2 g
Kalorie 320 kJ / 76 kcal
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...