Pain à la feta et aux olives

Pain à la feta et aux olives

4.4 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
50 tranches

Składniki

  • d'eau
    300 g
  • d'huile d'olive
    80 g
  • de levure boulangère fraîche
    30 g
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    700 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de feta détaillée en cubes
    170 g
  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • d'olives dénoyautées, coupées en morceaux
    100 g

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 76 kcal / 320 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...