![Pain à la feta et aux olives Pain à la feta et aux olives](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F51F3816-E703-4FB6-B5D9-30EF2C3E4DE3/Derivates/7c37b774-90a1-4ca8-9d5b-17dbc49773b0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'eau
- 80 g d'huile d'olive
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 700 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 170 g de feta, détaillée en cubes
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g d'olives dénoyautées, coupées en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 320 kJ / 76 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain de campagne
4小时
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3小时 40 分钟
Pain aux noix
3h 15min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Pain polaire et tartinade au saumon fumé
2 Std. 15 Min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4小时
Pain tressé aux olives
5 Std.
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3 godz. 5 min
Focaccia à la crème de fromage
Brak ocen
Pain ciabatta
3h 45min
Pain aux graines
5 Std.
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min