Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
g di pane raffermo a pezzi
lub 60 g di pangrattato - 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di acqua
- 1000 g di cipolle dorate tagliate a metà in senso orizzontale (vedi consiglio)
- 80 g di capperi sott'aceto
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Certosino bolognese
5 Std. 10 Min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Bresaola con spinaci e bietoline
40 分钟
Cavolfiori gratinati
50 分钟
Torta salata con pomodorini e olive
1小时 10 分钟
Crumble di verdure
1 Std. 20 Min
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min
Asparagi alla parmigiana
50 分钟
Zucchine piccanti
55 分钟
Melanzane e zucchine marinate
1u. 35min
Porcini al funghetto
50 分钟
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 分钟