Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ham and Mustard Topping
- 600 - 700 g raw ham hock, boneless (see tip)
- 1300 g water
- 1 bay leaf
- 6 black peppercorns
- 2 cloves
- 5 g fresh parsley leaves
- 2 Tbsp wholegrain mustard
- 3 Tbsp mayonnaise, or to taste
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Melba Toasts
- 5 slices white bread
- 300 g caperberries, drained, halved or quartered if large, stalks removed
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 185 kJ / 44 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Sód
- 376 mg
Alternatywne przepisy
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 min.
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Pulled Pork and Cider Rolls
1hod.
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 godz. 20 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2h 5min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1hod. 45min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1hod.