
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 隻 去骨去皮雞腿肉 ,切片
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 大匙 米酒
- 1 大匙 醬油
- ½ 大匙 太白粉
- 2 根 廣式臘腸 ,洗淨,切片
- 500 克 水
- 1 根 蔥 切絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 126 kcal / 527 kJ
- Białko
- 7.918 g
- Tłuszcz
- 7.791 g
- Węglowodany
- 4.58 g
- Błonnik
- 0.196 g