臘味蒸雞
TM31 TM5 TM6

臘味蒸雞

4.9 (8 ocen)

Składniki

  • 1 隻 去骨去皮雞腿肉 ,切片
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 大匙 米酒
  • 1 大匙 醬油
  • ½ 大匙 太白粉
  • 2 根 廣式臘腸 ,洗淨,切片
  • 500 克 水
  • 1 根 蔥, 切絲

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
527 kJ / 126 kcal
Białko
7.918 g
Węglowodany
4.58 g
Tłuszcz
7.791 g
Błonnik
0.196 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy