抹茶巴斯克乳酪蛋糕

抹茶巴斯克乳酪蛋糕

5.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 片

Składniki

抹茶巴斯克乳酪蛋糕
  • 抹茶粉
    20 克
  • 熱水
    50 克
  • 奶油乳酪 ,切塊,室溫軟化
    300 克
  • 冰糖粉
    80 克
  • 3 顆
  • 鮮奶油
    130 克
  • 玉米粉
    5 克
  • ¼ 茶匙
打發鮮奶油和裝飾
  • 鮮奶油 (脂肪含量約35%) ,冷藏
    200 克
  • 糖粉 ,多備一些裝飾用
    20 - 30 克
  • 草莓 ,洗淨,擦乾,切去蒂頭
    6 顆

Wartości odżywcze na 6 片

Kalorie 2915.8 kcal / 12199.9 kJ
Białko 50.4 g
Tłuszcz 240.8 g
Węglowodany 149.3 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 138.9 g
Sód 2055.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...