
Urządzenia i Akcesoria
抹茶巴斯克乳酪蛋糕
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 片
Składniki
抹茶巴斯克乳酪蛋糕
-
抹茶粉20 克
-
熱水50 克
-
奶油乳酪 ,切塊,室溫軟化300 克
-
冰糖粉80 克
-
蛋3 顆
-
鮮奶油130 克
-
玉米粉5 克
-
鹽¼ 茶匙
打發鮮奶油和裝飾
-
鮮奶油 (脂肪含量約35%) ,冷藏200 克
-
糖粉 ,多備一些裝飾用20 - 30 克
-
草莓 ,洗淨,擦乾,切去蒂頭6 顆
Wartości odżywcze na 6 片
Kalorie
2915.8 kcal /
12199.9 kJ
Białko
50.4 g
Tłuszcz
240.8 g
Węglowodany
149.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
138.9 g
Sód
2055.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

聖誕手做點心
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan